אדנומה?

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

18/11/2009 | 11:42 | מאת: זהבית

בבדיקת אולטראסאונד שנעשתה לי נמצא כבד עם הסתיידות טבעתית באונה ימנית 1.6 ס"מ. בכיפ הכבד מוקד היפראקוגני טבעתי (בעל מרקם היפואקוגני) 1.2 ס"מ בקוטרו-לא ידוע בסידרת בדיקות קודמות. המנגיומה, אדנומה וכ'.. אך ציסטה פעילה מאותו סוג גם כן באה בחשבון. נתבקש סי.טי בטן תלת פזי פרוטוקול כבד. אודה לך באם תסבירי לי במה מדובר והאם יש לי ממה לחשוש???

שלום לך, השאלה לא קשורה לפורום זה, בכ"ז, את צריכה לבצע את ה-CT שהומלץ ולפי התוצאה להתיעץ עם רופא המטפל. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים