האם כדור האלטרוקסין עוזר להרזות?

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

14/11/2009 | 09:13 | מאת: עדי גמילה

לפני בערך 3 חודשים קיבלתי כדור של יוד רדיואקטיבי. כי סבלתי מיתר פעילות של בלוטת הטריס. לאחר מכן קיבלתי כדור ששמו dexamethason ואחר כך כדור ששמו prednisone ומאז שאני מקבלת כדורים אלה אני השמנתי בטרוף כמעט 10 קילו יותר אני נפוחה בכל גופי ויש לי תאבון רב. מהרופא שלי הבנתי שבעוד חודש אני יקבל כדור ששמו אלטרוקסין. השאלה שלי האם כשאני יפסיק את הכדורים שמשמינים וכשאני יקבל את האלטרוקסין אני יתחיל להרזות?

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום, אנא לפנות לאנדוקרינולוג המטפל, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים