בדיקת צנתור בלוטת יותרת המח

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

07/02/2018 | 01:31 | מאת: אסנת

אני אמורה לעבור בדיקת צנתור בלוטת יותרת המח על מנת לבדוק האם היא מקור הפרשת היתר של הקורטיזול(אובחנתי כחולה בתסמונת קושינג)הבדיקה תערך בבית החולים הדסה)אבקש לדעת פרטים על הבדיקה-האם היא נעשית בהרדמה מלאה טשטוש עירנות מלאה?דרך איזה וריד נכנסים?האם זה כרוך בכאב?סכנות?אשפוז?תודה לתשובתך.

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, בד"כ מי שאמור לבצע בדיקת IPSS בהדסה חייב להגיע לפגישה עם אנדוקרינולוג במרפאה אצלנו, ממליצה לך לקבוע כדי לקבל את כל הפרטים והתשובות לשאלות שלך, בברכה, בהצלחה ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים