אודם קבוע ותחושת צריבה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

16/11/2017 | 18:18 | מאת: אני

דוקטור גלסברג שלום רב. מזה כמה חודשים אני סובלת מאדמומית בהירה קבועה בפנים: בצדי האף, בלחיים הפנימיות, ומעט בסנטר. הסומק לעתים בולט יותר, אך נשאר קבוע בעיקר בלחי ימין. יחד עם האדמומית אני סובלת מתחושת שריפה חזקה בפנים, בעפעפיים, בעיניים באף ומתחת לאף, שמופיעה לאורך היום למספר שעות ממושך, אך לא בלילה ולא מעיר משינה. בנוסף ובמקביל התחלתי לסבול מתסמונת הפה השורף. אציין שבשנה האחרונה הייתי נתונה בחרדה ממושכת. האם התסמינים שציינתי לעיל עלולים להעיד על גידול נוירואנדוקריני? תודה מראש על המענה ותשומת הלב. נ.ב בהתחלה האדמומית היתה מופיעה ונעלמת.

שלום רב, הסבירות שהתלונות שלך קשורות לתסמונת קרצינואיד או לגידולים נוירואנדוקרינים אחרים היא נמוכה ביותר. במקרים כאלה ההסמקה היא בד״כ התקפית ולא מתמשכת, ומופיעה בנוכחות מחלה גרורתית ידועה. בברכה, ד״ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים