איסוף שתן לhiaa ולvma בקופת חולים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

20/08/2017 | 00:02 | מאת: שגיא טרוסט

קיבלתי הנחיות תזונה לפני איסוף השתן אך אני נוטל גם תרופה שנקראת איקסל שהיא להעלאת סרוטונין האם צריך להפסיק לקחת אותה לפני האיסוף ומתי או שאין קשר?

שלום רב, בעקרון ואם ניתן, כדאי להפסיק את התרופה לפחות שבועיים-שלושה לפני האיסוף. במקרה ואי-אפשר להפסיק - אפשר להשלים אם האיסוף שתן תחת טיפול, ואם תקין, אז עד רבה זה בסדר. אם לא תקין, תצטרכו להפסיק. ההחלטה היא צריכה להיות לפי החשד הקליני ובהתאם לרופא המפנה להשלמת הבדיקה. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים