בהמשך לתשובתי מטה כותרת הורמנים איזון

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

19/07/2017 | 16:08 | מאת: חיים

שלום שוב לגבי הבדיקות שאמרת שכלל לא מדאיגות שזה מה שאמרת הופנתי לבדיקות עקב חולשה לפעמים ושתיה מרובה ויובש כללי לאיזה כיון לדעתך זה הולך התור שלי רחוק ואני מאוד לחוץ בעיקר מ acth הבנתי שזהו בעיה הוקמנאלית ויש לה טיפול..רופא משפחה לא ממהר לתת טיפול לבלוטת התריס בגלל שה t4 תקין גבולי אם הייתי מגיע אליך כתור לאיזה כיון היית אומרת לי זה יעזור לי מאוד לפחות מבחינת ההרגעה הנפשית כי אני בלחץ מטורף תודה רבה

חיים שלום, אינני רואה סיבה ללחץ, מציעה שוב להגיע לאנדוקרינולוג להמשך בירור וטיפול. בברכה ד"ר גלסברג

24/07/2017 | 13:11 | מאת: המשך לדר

שלום לך דר ברצוני לשואל לאיזה כיון זה דעתך!? קיים טיפול?

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים