בדיקות הורמנים יעוץ והדמיות

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

05/07/2017 | 02:27 | מאת: חיים

שלום בדיקות דם שעשיתי וקצת דואג Acth 36.7 Cortcil bold 400 Tsh 5.22 פעם ראשונה ערך כזה T4 19.6 ועוד כמו אלדסטרון וכול השאר תקין אני דואג מאוד עברתי ct ראש לא מזמן וגם בטן אשמח דעתך לגבי הערכים מאוד דואג עד לטור אנדרקונולוג תודה רבה

שלום רב, הבדיקות שלך לא מאוד מדאיגות ואינני יכולה לתת תשובה טובה בלי לדעת מה הרקע, ולמה עשית את הבדיקות. מציעה לך לקבוע פגישה באופן מסודר עם אנדוקרינולוג בברכה ובהצלחה ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים