גידולים נוירו אנדוקריניים בקיבה אטרופית

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

29/12/2016 | 07:57 | מאת: Judy

בגסטרוסקופיה שעברתי באפריל 2016 התגלו גידולים אנדוקריניים . בניתוח הוצא הגידול הגדול יותר ועוד אחד קטן . לא לגמרי .. נותר אחד קטן אך רמת הכרומוגרנין A עלתה בבדיקת דם. הגידולים מסוג קרצינואיד ברמה 1. הגידול שנותר לא הוצא בגלל קרבתו לאחרים. האם ניתן לחסל את הנותר בעזרת הזריקות ומה ניתן לעשות עתה ?

שלום רב, ממליצה לך להגיע ליעוץ מסודר במרפאה לגידולים הניורואנדוקרינים של הדסה עין כרם. לאחר רביזיה של כל הנתונים נוכל להחליט מה בהמשך, כאשר האפשרויות הן מעקב בלבד, טיפול באנאלוג לסומטוסטטין ועוד. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים