פיסורה אצל תינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

05/05/2013 | 13:08 | מאת: רות

שלום! לבתי בת השנה יש פיסורה מזה כחודשיים היינו אצל רופא ילדים, הוא המליץ על כפית שמן פרפין כל יום ומשחת פרוקטו-גליבנול 4 פעמים ביום, הוא אמר שהבעיה היא חיצונית אבל נראה לי שהבעיה היא גם פנימית כי התינוקת בוכה עוד הרבה לפני שיוצא לה וכמובן בגלל זה היא גם מתאפקת, וכיוצא היא בוכה ממש בצורה קורעת לב האם יש צורך ללכת לכירורג, או מספיק להתמיד במה שהרופא נתן? תודה מראש!

שלום רות הטיפול שקיבלתם מרופא הילדים הוא טוב מאד אך לפעמים יש צורך להוסיף גם מרכך צואה. במידה ויציאותיה קשות אפשר לתת לה אוילאק או פגלקס עד שיהציאות יתרככו. במידה ואין שיפור כדאי כמובן לקחת אותה גם לכירורג ילדים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים