ריבוי מי שפיר וקיבה קטנה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

19/02/2020 | 17:01 | מאת: סוזאנה

שלום אני בשבוע 28+3 אחרי שעשיתי כל הבדיקות והסקירות שהיו תקינות במעקב רגיל אצל רופא שלי בשבוע 27+1 היה חשד לריבוי מי שפיר בבדיקת מכוונת שעשיתי היום התברר שיש ריבוי מי שפיר AFI 28 cm וקיבה קטנה 5*6*20 מ״מ תחת 2SD רוחב מעי גס 5 מ״מ אורך צואר סגור וארוך הערכת משקל עובר 1421 השאלה היא מה המצב הכי גרוע אני חושבת לא לעשות דיקור מי שפיר אני לא מרגישה טוב ובנוחות

שלום סוזאנה. השילוב של ריבוי מי שפיר וקיבה קטנה מעלה בין השאר אפשרות שמדובר באיטמות הוושט . זה מצב בו הוושט במקום להיות מחוברת לקיבה, אינה מתחברת או שמתחברת לקנה הנשימה. חשוב שתקבלי ייעוץ גם מרופא נשים וגם מכירורג ילדים. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים