הסתגלות למשקפי שמש חדשים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

02/08/2016 | 15:38 | מאת: דורון

שלום , אני בן 45 ואין לי בעיות ראייה , ידועות . עוד מגיל צעיר ( 20 ) היתה לי תופעה שכל פעם שאני קונה משקפי שמש חדשים , יש לי כמה ימים שבהם יש לי ראיה מטושטשת , והרגשה לא נעימה . בשנים האחרונות לבשתי רי באן ולא היו לי בעיות הסתגלות כשהחלפתי משקפים מאותו סוג . עכשיו קניתי משקפי שמש של חברת סרנגטי מאוד איכותיות , כולל עדשות פולורויד . ויש לי טשטוש והרגשה לא נעימה . יש ל שתי שאלות . 1. האם יתכן וזאת בעיית הסתגלות , וצריך להמתין כמה ימים והכל יהיה בסדר . 2. במקרה ואני כן מצליח להסתגל והתופעות חולפות .. האם בכל זאת יש סכנה לעיניים , כלומר , הצלחתי להסתגל .. אבל זה ייצור לי נזק בעתיד לעיניים ?

שלום יכול להיות שאתה רגיש למשקפיים מקומרים. סרנגטי משקפיים מעולים. אחרי שתסתגל והכל יהיה טוב , הכל בסדר ובריא לעיניים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע