עדשות יומיות וחודשיות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/12/2014 | 00:31 | מאת: קארין

שלום התערבבו לי בטעות עדשות מגע יומיות עם חודשיית איך אני יכולה להבדיל ביניהם חבל לי לזרוק את החודשית רק לפני שבוע פתחתי

שלום, התשובה מאוחרת...נראה לי שכבר הסתדרת ;-) רכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע