תסמונת ראיית מחשב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

17/11/2013 | 20:11 | מאת: טל

כשאני משתמש במחשב זמן ממושך חש סחרחורות, וסינוור. רופא שבדק המליץ על משקפיים במספר נמוך יותר בעבודה מול מחשב ואמר ששריר העיניים שלי חלש. קניתי משקפיים במספר נמוך יותר אך עדיין סובל מכך מאוד והדבר פוגע בלימודיי ועבודתי. מה ניתן לעשות? הבנתי שיש בדיקה של CVS-תסמונת ראיית מחשב, היכן ניתן לבצע אותה?

שלום טל, ראשית אתה צריך בדיקה מדוייקת של אופטומטריסט טוב. אחרי שרופא עיניים שלל פתולוגיות כנראה הבעיה היא אופטומטרית. ישנם סוגי פתרונות שונים לבעיות שונות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע