דרכים לתיקון קוצר ראייה אצל ילדים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/03/2010 | 22:32 | מאת: ג'ודית

הבת שלי בת 10, בעלת קוצר ראייה בסביבות מספר 3 +צילינדר. אינה מוכנה להרכיב את משקפיה בפרהסיה שאלותי: 1. האם עדשות המגע שמרכיבים בלילה לצורך תיקון הקוצר יעילות ובטוחות בגיל הזה? 2.עדשת מגע יומיות/ חודשיות מומלצות בגיל הזה? 3. אלטרנטיבה נוספת? תודה רבה

שלום, כעקרון היא יכולה להתאים לעדשות מגע אורטוקרטוליגיה , מתקנות ראייה שמרכיבים אותן בלילה. אני לא ממליץ. יכולה להרכיב עדשות מגע , אין מניעה מבחינת הגיל. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ------------------------------------ ד"ר אופטיקה כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים http://www.dr-optica.co.il ---------------------------------------------------------------------------------------

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע