עדשות מגע אחריי 12 שנה התחילו להציק

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

13/11/2020 | 18:12 | מאת: אסי

אני לובש עדשות מגע 12 שנה ולפניי שנתיים התחלתי להרגיש לחץ בעיניים... וחקרתי ושמתי לב שזה קורה לי בעיקר שאני במתח נפשי.. מה שכן אם אני במתח נפשי בלי משקפיים ובל עדשות או עם משקפיים אז מרגיש בסדר בעין. בעבר הרחוק אני בטוח שהייתי במתח פה ושם אבל לא הרגשתי כלום בעין! יכול להיות שהמתח נקתע בעין כי העדשה חוסמת את החמצן.... אופציה אחת לתת לעין מנוחה השאלה כמה זמן? נסיתי חודש לא עזר. אופציה שנייה לקנות עדשות אחרות יש לי כרגע Frequency 55 Aspheric מה דעתך?

שלום , בהחלט הגיע הזמן לעבור לעדשות יותר מתקדמות ומעבירות הרבה יותר חמצן ! בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע