מיפוי קרנית וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/11/2020 | 21:36 | מאת: עמית

עברתי מיפוי קרנית לפני שנתיים אחרי זיהום ועוד אחד עכשיו בבדיקה התאמה ללייזר. במיפוי הישן היה כתוב cyl = - 0.58 ax 114 במיפוי החדש היה כתוב cyl = -1.19 ax 76 בבדיקת הראייה אין שינוי ואני כבר 7 שנים על אותו מספר בלי צילנדר. אני לא יודע מה cyl במיפוי אומר אבל אני מניח שזה גם צלינדר. השאלה שלי היה האם זה לא נחשב שינוי של שנה וחצי אחרונות ? כלומר הייתה קפיצה של ואמרו שצריך יציבות ? מצד שני במשקפיים שלי אין שינוי ואני כבר 7 שנים עם אותו מספר בלי צילנדר. איך זה יכול להיות ? אני חייב לציין שלא ביקשו ממני מיפויים ישנים אז גם לא ברור לי איך הרופאים יכולים לדעת אם היה שינוי בערכים שם.

שלום , הבדיקות הממוחשבות לא תמיד נותנות תוצאות מדוייקןת , ולא זהות אפילו בבדיקה אחת אחרי השניה. הבדיקה המדוייקת היא של האופטומטריסט. לא יכול לומר לך לגבי יציבות המספר כי אין לי הסטוריה שלך ולא אני בדקתי אותך. ככלל , אני ממש נגד ניתוחי הלייזר מסיבות רבות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע