עיניים יבשות וקר יות שטוחות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

16/07/2019 | 21:52 | מאת: יעל

אני 11 שנה אחרי ניתוח לייזר בשיטת prk בשל קרנות דקות. המספר חזר עכשיו ואני לא מצליחה להרכיב עדשות רכות בשל יובש. האם עדשות קשות יכולות להתאים לקרנית שטוחה ויובש בעיניים ?

עדשות קשות רק מיוחדות מאוד עשויות להתאים לך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע