עדשות משקפיים בעלות סינון אור כחול

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/10/2018 | 10:45 | מאת: דניאל

שלום, האופטיקאי שלי הציע לי להרכיב עדשות משקפיים בעלות ציפוי נגד אור כחול DEFENDER CV. אני מרכיב משקפיים באופן קבוע ועובד על מחשב שעות רבות. להלן שאלותיי: 1) האם מומלץ להרכיב משקפי אור כחול באופן קבוע או רק בשעות הערב? 2) האם ישנם נזקים ידועים בשל הרכבת מסנן אור כחול באופן קבוע (שכן כידוע אור כחול חיוני לגוף באופן כללי)? 3) האם הרכבת מסנן אור כחול באופן קבוע לא תגרום לתחושת ישנוניות? 4) מה הסוג המומלץ ביותר של עדשות משקפיים בעלות מסנן אור כחול? תודה רבה מראש דניאל

שלום 1.מומלץ 2. אין נזק 3. התשובה היא לא 4. כל הסוגים שתרכשי בחנות אופטיקה טובה ומסודרת יהיו טובים.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע