אלרגיה בעיניים עם עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/11/2017 | 08:02 | מאת: שירי

שלום, בחודש וחצי האחרונים אני סובלת מסוג מסוים של אלרגיה בעיניים - אדמומיות, נפיחות קלה מתחת לעפעף, גרד. (וגם מאלרגיה כללית- התעטשויות, נזלת אלרגית וכו׳). אני מרכיבה עדשות מגע יומיות כ7 שנים מסוג ג׳ונסון. נמנעתי מהרכבת העדשות לשבועיים כאשר הרופא רשם לי טיפות סטרואידיות מסוג לוטמקס. התסמינים בעיניים עברו וחזרתי בהמלצתו להשתמש בהדרגה בעדשות. התסמינים חזרו... יש חשש שזו אלרגיה לעדשות?? או שזו תקופת האלרגיות העונתיות? תודה!

את חיכית מעט מידי זמן, ולא הבנתי ממך שהרופא רשם לך גם טיפות אנטיהיסטמיניות נוגדות אלרגיה. תחזרי אל הרופא.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע