השתלות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

11/01/2016 | 08:48 | מאת: תרצה

שלום לד"ר אילן לוי. אני מודה לך עלעזרתך. 13.12 נתן תשובה מספקת,הייתי אצל הרופא ניסיתי לשכנע אותו לבצע עקירה -ושתל .הרופא התנגד בתוקף אינו מוכן לעקור אלה שיחזור +כתר זמני לחודשיים -ידוע לי שהן 25 לא תחזיק מעמד מניסיוני הקודם-האם עלי לקבל את ההצעה שיחזור +חודשים כתר זמני לחכות וליראות.תודה רבה -תבורך-ממיני תרצה.

11/01/2016 | 11:31 | מאת: ד"ר אילן לוי

לתרצה, אם את סומכת על רופא השיניים שלך ויודעת שהוא רוצה את טובתך, תסכימי לתכנית הטיפול שלו

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד