השתלות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

13/12/2015 | 09:13 | מאת: תרצה

שלום .ד"ר אילן לוי תודה מראש על עזרתך. שן 25 בוצע בעבר כתר אחרי מספר שניים נפל -הוחלט לבצע עקירה +שתל.יש לציין שהשן נשארה קליפה דקה.ביום העיקרה הרופא היחליט על דעת עצמו לא לעקור בטענה שיש בעיה של חנכיים -ניסה לבנות מבנה היכניס שני מוטות -יש לציין ששאני יכולה לאכול הרגשה לא נעימה אנני יודע איך אצה מכל המצב.השאלה-האם שתל מחזיק זמן יות מהמבנה ברגה שאוכלים משוא קשה בכלות נשבר.תודה מראש ד"R לוי אילן

13/12/2015 | 09:16 | מאת: ד"ר אילן לוי

לתרצה. השתל ישרוד בפה יותר שנים מהשן שהושארה. יחד עם זאת הרופא שלך פעל נכון ושימר את השן כאשר הוא העריך שניתן להימנע מעקירה ועל כך הוא ראוי להערכה. אם אינך מרגישה נח עם השחזור שבוצע חזרי אליו לבדיקה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד