התייעצות לגבי השתלה בשיטת all on 4/6

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

27/12/2014 | 23:43 | מאת: גנאדי

הנני פונה בשם אמא שלי, שצריכהלבצע עקירה בכל הלסת התחתונה לאחר 4 חוות דעת מה שהכי וודאי שזה נראה ממש לא טוב: יש הרבה דלקות וגם העצם מאוד בעייתי להשתלה א. 2 רופאים הציעו 2 השתלות עם הרכבת שיניים הניתנים לפירוק ב. 2 רופאם אחרים הציעו שיטת all on 4/6, בצהליך העקירה אולי אפשר יהיה לשתול 2 שתלים ובהמשך השתלת עצם ב 2 צדי הלסת התחתונה לאחר שקיבלה הצעה לשיטת אול און 4/6 אמי חזרה לאחד הרופאים שהציעה חלופה שבסעיף א והא אמר לה שאסור לה לעשות את השתלה בשיטת אולן און 4/6 אגב מי שהציע לאמי לבצע השתלה בשיטת אולן און 6 הינו רופא בכיר מומחה השתלות שבמקרה גם עשה אקזיט מכובד של חברת שתלים שהייתה ברשותו אנו נורא מבולבלים ולא יודעים מה לעשות ועל מי לסמוך השאלה מה הסטאטיסטיקה של הצחה בטיפולים של לסתות בעייתיות בדגש על שיטת אול און 6? האם זה מחזיק לאורך שנים או שמא אחר שנים בודדות כל ההשקעה תלך לטימיון? מודה מראש לעזרתכם

05/01/2015 | 11:19 | מאת: ד"ר אילן לוי

שלום גנאדי. טכנולוגיית All-on-4/6 קיימת כבר קרוב ל-20 שנה עם הצלחות יפות. מי שיוצאים נגד השיטה הם מי שלא טרחו ללמוד את המחקרים המתפרסמים בנושא. כמובן שמדובר בהשתלות וההצלחה אינה מובטחת, מה גם שאני מבין שבמקרה של אמך העצם לא במצב טוב. ב All-0n-4 אנחנו מבצעים את העקירות וההשתלות באותו היום. אבל אם בעצם הלסת קיימים נגעים וזיהומים מומלץ לפצל את הטיפול לשלבים. בשלב הראשון לבצע ניקוי יסודי של כל המקומות החולים ולהשלים עצם. להישאר עם תותבת זמנית. ובשלב הבא, לאחר החלמת העצם, לבצע את ההשתלות

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד