עקירת שתל דנטלי

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

08/01/2014 | 17:07 | מאת: טלי

יש לי טיפול שורש וכתר. עשיתי צילום והרופא שיניים שלי אמר לי שהטיפול שורש לא נעשה טוב בזמנו , יש שם דלקת ולכן צריך לעשות עקירה, השתלת עצם ושתל. השאלה שלי - האם ישנה אפשרות נוספות ? האם ישנה אפשרות לעשות ניתוח כירורגי של החניכיים ולהוציא משם את הדלקת? האם אין ברירה אלא לעשות עקירה ושתל? במידה ואני חייבת לעשות עקירה ולהשתיל שתל, אילו שיטות קיימות? האם ישנן שיטות שונות? שתלים שונים? לשאלות האלו גם לינק יתקבל טלי תודה,

26/03/2014 | 16:12 | מאת: ד"ר אילן לוי

לטלי, לא כל דלקת בעצם מחייבת עקירה ולא כל עקירה מחייבת הוספת עצם. כל מקרה הוא לגופו בהתאם לממצאי הבדיקה. אכן קיימת האפשרות להוציא רק את הדלקת אבל גם מהלך כזה אינו מתאים לכל מקרה. לינק לנושא השתלות: firstsmile.net/?p=270

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד