חסר עצם בסינוס מקסילארי

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

06/09/2012 | 13:24 | מאת: חגית

למומחים שלום, לפני 6 שבועות עברתי עקירות בלסת העליונה, עם השתלות עצם. אני עומדת בפני תהליך ארוך מאוד של הרמות סינוסים בשל חסר עצם מאוד משמעותי ושתלים, כאשר ייתכן כי ניתן יהיה לבצע את השתלים במעמד הרמת הסינוסים. טרם הזכרתי את השיקום שחוכל להיעשות רק מספר חודשים לאחר היקלטות השתלים. בקיצור - סיפור של שנה....אולי קצת פחות... יש בידי צילומי CT כמו גם צילומי סטטוס לפני ואחרי השתלות העצם והעקירות. האם לדעתך שיטתכם מתאימה לי בהתחשב בחסר העצם באיזור הסינוסים? תודה על תגובתך חגית

07/09/2012 | 11:10 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

חגית שלום שיטת ALL-ON-4 מיועדת למצבים בהם יש חוסר עצם (גם קיצוני) או שיש צורך בהרמות סינוס,השיטה מבטלת את הצורך בהם ב-100% מהמקרים. יתרון השיטה הוא שבאותו היום ניתן לעבור ממצב של חוסר שיניים לשיקום קבוע שאינו נישלף. הרמת סינוס היא הפעולה שנחסכת במקרה שלך-פעולה כרורגית,המתנה של 6-9 חודשים וסכנה של קריעת הממברנה בסינוס. בכדי לקדם את הענין יש צורך בבדיקה שלך עם הצילומים.

07/09/2012 | 13:34 | מאת: חגית

תודה על תגובתכם המהירה, המראה בהחלט על איכפתיות ורצינות. שכחתי לציין בפנייתי, את נושא השיניים הקדמיות: ע"פ עיון וקריאה שפרסמתם הן בעיתונות הכתובה והן באינטרנט, נראה כי מדובר על שתלים בשינם קדמיות (בלסת העליונה). רוצה המקרה והשיניים שנותרו בפי בלסת העליונה - הינן הקדמיות, והחסר הינו בטוחנות דווקא. האם יש לכך משמעות ? שוב, מודה לכם מאוד חגית

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד