השתלות שיניים ביום אחד

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

17/08/2009 | 03:07 | מאת: רונית

האם ניתן ביום אחד לעשות בניית עצם, הרמת סינוס והשתלות ? (מדובר על לסת עליונה ותחתונה שבכל לסת 14 שתלים) זה מעשי? או בלתי אפשרי?

25/08/2009 | 15:00 | מאת: ד"ר יורם רוזן

לרונית שלום הפורום מציג שיטה שנקראת All-On-4, שיטה שמהווה חלופה לצורך השתלות עצם והרמות סינוס, ובכל לסת מותקנים ארבעה שתלים בלבד. התקנה של 14 שתלים בכל לסת, נשמעת "יותר מידי" אך במקרים מסויימים אפשרית. בכדי לעבור טיפול כזה בשתי הלסתות, מומלץ לבצע זאת תחת הרדמה כללית. בהצלחה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד