דרמבוט לנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

09/09/2015 | 16:05 | מאת: ליאור

צריבות חזקות בשפתיים הפנימיות של הנרתיק ובאזור הוסיטבל שהופיעו ללא כל סיבה ונמשכות כחודש וחצי בדיקת שתן תרבית וסטיק תקינות משטח וגינלי לאיתור פטריות ומחלות מין PCR תקינים, בדיקה וגינאלית תקינה-טופלתי בטבעקוטן כדור טריקן קלוטרי קומיגאס קרם דלאצין ואגיסטן ללא שיפור לא נמצאה סיבה כלשהי לצריבה, היום נתן לי הרופא משחת דרמובט לשימוש פעמיים ביום למשך שלושה ימים לא אובחן אצלי לייכן מסוג כלשהו- קראתי דברים גרועים מאוד על המשחה הזו באינטרנט כולל החמרה של הצריבה, וגרימה לנזק בלתי הפיך לעור הנרתיק וואני מפחדת להשתמש בה. האם זה נכון? במידה והחלטתי להשתמש האם ניתן למרוח גם באזור הוסטיבל או רק על השפתיים החיצוניות והפנימיות?

10/09/2015 | 13:26 | מאת: ייי

השתמשתי במשחת דרמוקומבין לאיבר המין הגברי ועשה לי נזק לשנה. אני לא רופא אבל לא הייתי ממליץ

18/09/2015 | 00:08 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אין מניעה בשימוש קצר טווח ומושכל. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין