תחושת צריבה בעור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/04/2015 | 03:50 | מאת: אילן

שלום, מזה כמה חודשים אני סובל מאדמומיות באזור המצח והפנים שמופיע לאחר מקלחת חמה, האדמומיות לרוב מלווה בתחושת צריבה ותחושת עור מטוח. בנוסף לכך מופיע פצעונים קטנים על גבי העור שכעבור שעה מסיום המקלחת נעלימים ביחד עם האדמומיות והסימפטומים. לאחרונה התחיל להופיע לי הרבה קשקשים( שום תכשיר נגד לא עזר) בשיער ובנוסף מופיע לי עור יבש (שלא נעלם) על הפנים. כיום המצב הולך ומחמיר מיום ליום שכול מקלחת הופכת לסיוט. אני לא יודע אם זה קשור אך ראוי לציין שיש לי אקזמה בידיים. אני מתחנן שמשהו סופסוף יגיד לי מה יש לי ומה ניתן לעשות על מנת לשפר את המצב. חשוב לציין שקיבלתי מרופא עור שמפו מיוחד נגד אקזמה של חברת טבע אך התכשיר רק החמיר את המצב וגרם לי לכוויות על כול הפנים. תודה אעלן

04/05/2015 | 23:30 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לנסות ולסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין