פצעי בגרות בגב ולסרוגין בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/12/2019 | 21:59 | מאת: חסוי

שלום , כיום אני בת 22 , מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי פצעים בגב , זה מגרד נורא ומחמיר עם החילופי עונות , כל רופא שהלכתי אליו אמרו לי שזה פצעי בגרות (הורמונלי) ושיש צורך במשחות , השתמשתי בכל המשחות הקיימות עד היום ובסופו של דבר נמאס לי כי שום דבר לא עובד או עובד לתקופה מאוד קצרה ואז חוזר.. הלכתי לרופא אחרי הצבא והוא אמר לי שיש צורך בראקוטן אבל בגלל ההיסטוריה הרפואית שלי (מיגרנות עם אאורה , מחזור לא סדיר , עודף משקל) אני מפחדת לקחת כי שמעתי עליה המון דברים רעים , אשמח אם תוכל לייעץ לי מה ניתן לעשות במקרה שלי והאם רקוטן באמת כזה נורא כמו שכולם מספרים? תודה על ההתייחסות 😊

בדיקה של שחלות פוליציסטיות לשלול בעיות עור.אם הבדיקה תקינה יש צורך בבדיקה מדוקדקת יותר יותר של רופא עור.לגבי הגב ישנן מחלות עור אחרות.רואקוטן תרופה מסוכנת שבאמריקה היא מוגבלת לגמרי עקב דכאונות וההתאבדויות.גם היא לא תעזור במקרה שלך לדעתי.

מנהל פורום רפואת עור ומין