Necrobiosis lipoidica diabeticorum (NLD

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/08/2018 | 15:49 | מאת: דוד

שלום, אני סובלת מ NLD בעקבות סכרת סוג 1. עשיתי טיפול בפוטוטראפיה (פובה), משחות סטרואידיות (דרמובט) וכיום מטופלת עם כדורים להרחבת כלי דם(אוקסופורין) בשילוב עם משחה בשם פרוטופיק. אין שום שיפור ולהיפך, יש החמרה. יש לי כתם גדול ברגל שרק הולך וגדל ואני מאוזנת עם הסכרת. חלק המליצו לי על תא לחץ, אחרים על טיפול ביולוגי רמיקייד ורידי. אני נואשת ומחפשת עזרה של גורם שמומחה ב NLD. אשמח לעזרה תודה

05/08/2018 | 21:55 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אין מומחה בNLD. אשמח לסייע לך במסגרת נסיוני בתחום. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין