דלקת שקדים, חום וחולשה לאחר מגע מיני אוראלי לא מוגן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/06/2018 | 15:33 | מאת: Rad

שלום דוקטור, לאחר כ-5 ימים מקיום מגע מיני אוראלי לא מוגן (שלא ארך יותר מכ-20-30 שניות להערכתי שבו אני נתתי מין אוראלי), במהלכו הפרטנר לא *** לי בפה - השקדים שלי התנפחו והתמלאו מוגלה, יש לי קושי בבליעה, חום גבוה יורד עם כדורים אבל חוזר ועולה (39.4 בשיאו) ויש לי חולשה כללית של הגוף עם כאבי ראש. נתנו לי אנטיביוטיקה לטיפול בגונוריאה על אף שטרם קיבלתי תוצאות בדיקות, והתסמינים היחידים הם בגרון (משטח גרון מהיר שלילי ל-STREP). החום ירד מאז אבל עדיין עולה מדי פעם מעבר ל-38 ואני מווסת אותו עם כדורים. מהו הסיכון להידבקות ב-HIV ממקרה כזה?

24/06/2018 | 00:24 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

קטן אך קיים ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין