טיפול באלידל...........................

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/05/2018 | 23:12 | מאת: אורנית

שלום אני בת 31 מזה כשבוע מורחת קרם אלידל במפשעה עקב כתמים כהים.(אטופיק דרמטיטס)) רשום בהוראות שימוש שאין להשתמש במשחה אם יש גרד בפי הטבעת. מאז שהתחלתי להשתמש באלידל מגרדות לי הפנים ויש לי גרד בפי הטבעת. זה סימן לדאגה? עליי להפסיק את הטיפול? 2. האם זה נכון שיש קשר בין אטופיק דרמטיטיס למחלות עיניים? (מחלת קרטקונוס-קרנית העין) תודה

30/05/2018 | 14:28 | מאת: רונית

זה נכון , אלידל עושה בעות וגורם כמו שרשמת לגרד בםי הטבעת. יש תרופה צמחית מעולה שמורחים כנוזל והיא עושה פלאים. תחפשי בגוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה אתר מחלות עור ברמה עולמית. אל תמרחי סטרואידים לעולם. כל טוב

01/06/2018 | 09:51 | מאת: אורנית

איך קוראים למשחה הצימחית?

04/06/2018 | 10:21 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. הייתי מפסיק לנסיון 2. יכול להיות קשר ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין