נגע מדאיג באיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/06/2017 | 22:54 | מאת: dsds

שלום ד"ר פרידמן, בן 29, בריא בד"כ. שמתי לב לפני כיומיים לנגע מבודד באיבר המין, קילפתי אותו כי לא יחסתי חשיבות. במחשה שנייה פניתי לקבלת בדיקות דם ושתן מרופא המשפחה. כרגע מאוד מודאג ואשמח לעזרה. הנגע מעט כהה, מורם, מבודד, התקלף ללא כאב! או הפרשה, היום במבט חוזר נראה כי הגלד חזר. בנוסף, ללא הפרשה מהפניס או חולשה כללית או קשריות לימפה מוגדלות. בדיקות דם - פרוטאינוריה (50 mg/dL) ואריטרוציטים (5.0 Ery/F ) כל השאר ללא חריגה מהנורמה. מרגיש לי ויראלי ולא מעודד, אודה לאבחנה המבדלת שלך ד"ר פרידמן תודה רבה

22/06/2017 | 22:57 | מאת: dsds

**אציין כי וירולוגיה טרם חזרה ולכן אני פונה לעצתך כי אני מאוד מודאג

25/06/2017 | 00:51 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין