גירוי בלתי פוסק ?????????

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

11/11/2016 | 21:14 | מאת: ארז

שלום רב. אני כבר חודשיים סובל התחיל בדלקת בדרכי השתן ואחרי שבוע התחיל כאבים בקצה הפין הייתי אצל אורולג ולאחר בדיקה רקטלית אבחן דלקת בערמונית קיבלתי ציפרודקס לחודש . עשו לי את כול הבדיקות למחלות מין ויצא תקין . החכתי לרופא עור ואמר שהוא לא רואה כלם ונתן לי אלרגי לחודש לא עוזר יש לי כול אבל כול היום גירוי בקצה הפין האורלג אומר קשור לדלקת . הרופא עור אומר שלא עם תכלו לעזור לי אודה לכם ממש סובל דרך אגב שלחתי לבית חולים אלישע בדיקת צואה ושתן לקנדידה עדיין אין תשובה בבקשה עזרה

19/11/2016 | 23:18 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אוכל לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין