מוגלה בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

07/08/2013 | 13:54 | מאת: אסראר

ד"ר סבאון שלום רב ... אני עושה עשיו טיפול שורש לשן בינה ולשן שבורה בלסת תחתונה , והיה לי בלסת תחתונה שן טוחנת רקובה שעקרתי אותה אתמול ,אחרי שעשיתי טיפול שורש עוד לא סיימתי את הטיפולים יצא לי מוגלה בחניכיים בצבע לבן , אני לא יודעת ממה זה , השאלה שלי היא כנ"ל האם המוגלה כתוצאה מטיפולי שורש לא תקין ? או אחרי שעקרתי את שן טוחנת האם זה יעלם ?..אני סטודנטית באוניברסטה ועכשיו יש לי תקופת בחינות אני מודאגת מאוד ולא מרוכזת .אשמח אם אקבל תשובה בהקדם האפשרי .תודה רבה .בכבוד רב : אסראר

12/08/2013 | 21:52 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אסראר שלום קשה לענות לשאלתך מבלי לראות אותך עם צילום. מקור המוגלה יכול להיות גם טיפול השורש, גם אתר העקירה וגם ממקור חניכיים אם יש לך מחלת חניכיים. עלייך לפנות לרופא המטפל

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים