דימומים בין השיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/08/2013 | 14:38 | מאת: אבי

שלום בן 26 לפני חודשיים התחלתי לסבול מדימומים ספונטניים בין השיניים.נעשו לי צילומים שיצאו תקינים. היתי אצל השיננית עברתי לפני שבועיים טיפול הקצעת שורשים אצלה והוראות על הגיינת הפה קיסמים ומברשת חשמלית. המצב כיום שאין שיפור ממשי עדין יש לי דימומים גם ספונטניים וגם כאשר אני מנקה עם הקיסמים בעיקר בשיניים האחרונות של לסת עליונה יש המון דם. יש לי גם כיס אחד שטופל בטיפול ועכשיו נפוח שם ומעט כואב. חזרתי אל הרופא שינים שאמר שיש לי מעט נפיחות בחניכיים ונקבע לי תור למומחה חניכיים רק בעוד חודשיים. ממה אני סובל? מה אני יעשה במשך החודשים האלו? אולי הקיסמים מזיקים לי? תעזרו לי תודה

12/08/2013 | 21:54 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אבי שלום אתה סובל ממחלת חניכיים. עליך לראות מומחה למחלות חניכיים ולעבור טיפול.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים