יש לי דלקת חניכיים קלה, מדוע לא משתמשים באנטיב'

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

27/05/2013 | 20:28 | מאת: רובן

הרופא החניכיים המומחה המליץ על "הקצעת שורשים" הדלקת בצד אחד של הפה והוא המליץ על כל הפה שאלות: אם יש לי דלקת חניכיים קלה, מדוע לא משתמשים באנטיביטיקה? מדוע לא הקצעה בצד הפגוע אלא על כל הפה? מי מבצע הקצעת שורשים? תודה

16/06/2013 | 18:00 | מאת: ד"ר אלון סבאון

1. רצוי שאת ההקצעה יבצע פריודונט- מומחה למחלות חניכיים. 2.זה שאתה מרגיש צד אחד עם בעיה לא אומר שאין לך מחלת חניכיים בשאר הפה. 3.אנטיביוטיקה ללא טיפול מכני- הקצעת שורשים לא פותרת את הבעיה ולעתים אין בה צורך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים