דימום לא פוסק מהחניכיים בהגזמה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/09/2012 | 21:53 | מאת: שמעון

שלום, הייתי רוצה לשאול שאלה טיפה מורכבת אני מזה שנתיים+ מדמם מהחניכיים בצורה מוגזמת ביום בלילה בצהריים בקיצור בכל הזמן אני מדמם כמה שאני מנסה לצחצח שיניים זה עדיין ממשיך הישתמשתי יותר מ15 מי פה + משחות שיניים שהמליצו לי רופאי השיניים אבל שום דבר לא עוזר עשיתי גם שיננית ופשוט כלום אני יושן אני מדמם אני קם מבלי לגעת במברשת אני יורק דם סמיך כמעט לכל מרפאה שהלכתי אליה רק שיקרו ויחפשו איך להגיע לי לכיס -אתה צריך גשר -אתה צריך שיפור בלסת (והלסת שלי בסדר גמור) -אתה צריך עקירה ..... ואני רק באתי בשביל הדימום וכבר מנסים למצוץ ממני כסף אני לא אוכל בכלל ואני לא מגזים וכשאני מצליח לאכול זאת ארוחה אחת לכל היום ...וזה לרוב בשעות הלילה (בגלל שבעבודה אני לא יכול לצחצח שיניים) אני משתגע אני לא חיי חיים נומרלים אני לא יכול לצאת עם אישתי מבלי לדמם/לצחצח 40 דקות את השיניים וגם זה רק אם אני מיתפלל שזה יעצר ואילו רק לכמה דקות... בבקשה אני אשמח לתשובות בנושא או המצלה על רופא מומחה אבל ממש מומחה כי כל השאר שקרנים ואני לא חושב לבזבז כסף על מישהו שיחפש יותר כסף ממני... אם אתה * ד"ר סבאון אלון תוכל לקבל אותי או אם אתה יכול להמליץ על מישהו אני אשמח בתודה.

24/09/2012 | 11:47 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שמעון שלום דימום מהחניכיים לא בא סתם יש לכך סיבה. אני ממליץ לך לפנות למומחה למחלות חניכיים לבדיקה בצירוף צילומים-סטטוס מקביליות. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה. טפל בעצמך חבל להישאר בלי שיניים

24/09/2012 | 15:10 | מאת: שמעון

תודה לך על התגובה. חחחח לא הייתי רוצה להיות בלי שניים חחח אני עכשיו עושה בדיקת דם על קרישת דם ניראה אם זה קשור לבעיה כמו כן ביררתי ברשת על הנושא והרוב טוענים: -דלקת (מן הסתם) שזה טיפה מוזר כי פעם אחרונה שהייתי אצל רופא אמר לי שעברה לי הדלקת חניכיים (בידיעה שהייתה לי דלקת והרופא המליץ על מי פה למשך..) -חוסר ובויטמין C או ויטמין K -תורשתי אתה יכול להמליץ לי בבקשה מומחה חניכיים טוב? (אני גר באשקלון) (אם יש לך משהו באזור אני אשמח)

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים