ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

05/05/2012 | 15:47 | מאת: מיטל

שלום שמי מיטל ואני בת 31. עברתי הקצאות בחניכיים והשבוע התבשרתי שאני צריכה לעבור ניתוח חניכיים (ארבע ניתוחים , כל פעם רבע פה) שאלתי היא האם אפשר לעשות זאת בהרדמה כללית בפעם אחת? במידה וכן היכן אני יכולה לברר על כך ולאיזה בית חולים אני יכולה לפנות. אשמח לתשובה בהקדם

09/05/2012 | 22:37 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מיטל שלום לפני הרדמה כללית ניתן לבצע גם ניתוחים בסדציה-הרדמה שמתבצעת ע"י רופא מרדים, את בטשטוש ויחד עם זה בהכרה. בכל מקרה אין צורך להגיע לבי"ח לא לצורך סדציה ולא להרדמה כללית. ניתן לעשות זאת במרפאה פרטית שמאובזרת לצורך זה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים