ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/03/2012 | 13:45 | מאת: גליה

שלום, לפני כמה שבועות פניתי לפורום על מנת לקבל עיצה בנוגע לסוג הניתוח שעליי לעבור, קבלתי ייעוץ משלושה מומחים שונים כשבכל ייעוץ קיבלתי חוות דעת על מספר שונה של ניתוחים (בין 2 ל- 4) ועל סוג שונה של ניתוח (הרמה, השתלת עצם וכד'). לבסוף בחרתי את המומחה שנראה לי הכי מקצועי ועברתי ניתוח הכולל פתיחת החניכיים, סילוק הריקמה הדלקתית ע"י מכשיר שנקרא יהלום והרמה של החניכיים. רציתי לדעת מהן ייתרונותיושל ניתוח זה על פני ניתוח שכולל השתלת עצם? האם הוא מומלץ בעינייך? תודה

26/03/2012 | 21:24 | מאת: ד"ר אלון סבאון

גליה שלום לכל סוג של ניתוח חניכיים יש את האינדיקציות שלו.לא בכל מקרה שבו יש צורך בניתוח חניכיים המקרה מתאים להשתלת עצם. אינני יכול לענות לשאלתך מבלי לראות צילומים. בכל מקרה אני מקווה שאת מרגישה טוב אחרי הניתוח שעברת. הכי חשוב שתדעי שניתוח הוא רק שלב בטיפול במחלת חניכיים ועלייך לעבור טיפולים תחזוקתים כל 3 חודשים בהמשך

01/04/2012 | 14:50 | מאת: גליה

תודה רבה על תשובתך. רציתי לדעת כמה זמן לאחר הניתוח ניתן להתחיל בטיפול אצל שיננית ומה לגבי חוט דנטלי באיזור המנותח? תודה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים