מצב אחרי ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

21/02/2012 | 14:49 | מאת: דנית

שלום, עברתי ניתוח חניכיים בשיניים 33-43 ,אני כשבוע לאחר הניתוח, נוצר רווח בין השיניים שממש מפריע לי בייחוד בשן אחת שאני שותה אני מרגישה רגישות נוראית כי נוצר מעין חור די גדול וגם הסגירה של הלסתות השתנתה כאילו השיניים נעשו ארוכות יותר איך ניתן לטפל ברווח וגם בסגירת הפה? האם זה אמור להסתדר אחרי תקופה מסויימת ?

25/02/2012 | 09:53 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דנית שלום אחת מתופעות הלוואי של ניתוח חניכיים היא זאת שציינת. המצב עוד ישתנה ואת התוצאה הסופית של מיקום החניכיים תראי כחודשיים מסיום הטיפול

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים