הקצעת שורשים תחת סדציה תוך ורידי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

30/01/2012 | 13:53 | מאת: ענבל

שלום אני בת 39, אמורה לעבור בשבוע הבא הקצעת שורשים תחת סדציה תוך ורידי, בגלל חרדה קשה ביותר ובגלל ניסיון מר בעבר שבו הזריקות המקומיות לא עזרו. עושים לי במהלך שעתיים הקצעת שורשים בכל הפה מספר שאלות בבקשה: האם יש סיכון גדול בלעשות את הפעולה בבת אחת בכל הפה? האם ארגיש כאבים בזמן הזריקות, הטיפול? האם עצם העובדה שאני אסמטית עלולה להפריע? יש לציין ש7 ימים לפני הפעולה התבקשתי לקחת אנטיביוטיקה תודה

04/02/2012 | 17:28 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ענבל שלום אין סיכון לבצע את כל הטיפול בישיבה אחת אם המרדים יעשה עבודה טובה לא תרגישי את הזריקות היותך אסמטית לא מהווה בעיה. בהצלחה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים