חשד לרשלנות רפואית שאלה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

06/10/2011 | 00:38 | מאת: שייקה

הכל היה אצלי בסדר בשיניים עד שהזדקקתי לטיפול שורש במיוחד ב- 4 שיניים הקדמיות התחתונות הכל היה פיקס יש שם קצת אבן אבל לא יותר מידי אז ככה בצד ימני תחתון שן שלישית מהשן בינה נעשה טיפול שורש שלוש תעלות לאחר שעברה ההרדמה הרגשתי באבע שיניים הקדמיות התחתונות כאבים איומים שאלתי את הרופא ואמר לי שהכאב מקרין וזה יעבור לאחר מכן התחיל דלקת בחניכיים במשך כחודש אני סובל אהה שכחתי לציין שבאת השיניים הקדמיות נחשף קצת השורש אחת הקדמית הזו הכי קרובה לאזור הטיפול טוב היכן הייתי הלכתי לרופא ואמרתי לא שאני לא יכול יותר לסבול ויש לי כאבים איומים ואיך זה קשור לטיפול שורש אמר שזה זה צרוף מיקרים ונתן לי אנטביוטיקה כרגע אני לוקח אנטיביוטיקה והרוב הגדול של דלקת החניכיים עברה כך נראה לי אבל עדיין יש לי כאבים בשיניים הקדמיות וגם באזור השן של הטיפול שורש וגם באזור מסוים מתחת ללשון אהה שכחתי לציין שהרופא המטפל לא עשה לי אפילו צילום אחד למרות שיש לו מיכשור מתקדם האם יש קשר בין הטיפול שורש לכאבים בשיניים הקדמיות והאם יש חשש לרשלנות רפואית ו - מה אני צריך לעשות אני סובל מכאבים ולא נרדם בלילות ואין לי תאבון מחכה לתשובה תודה

15/10/2011 | 16:50 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שייקה שלום לא נראה לי שיש קשר בין הכאב בשיניים הקדמיות לשן האחורית. מהתיאור שלך עולה כי יתכן שיש לך גם מחלת חניכיים שלא אובחנה. הייתי ממליץ לך לבצע סטטוס מקביליות -צילום של כל הפה ולעבור בדיקה מסודרת אצל פריודונט-מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים