האם ניתן לבצע הקצעת שורשים ללא הרדמה???

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

17/08/2011 | 14:46 | מאת: שולה

שלום רב, הייתי אצל פריודונט שזיהה אצלי מחלת חניכיים ואמר שהוא עושה הקצעת שורשים ללא הרדמה, ולאחר מכן המליץ על ניתוח חניכיים משום שלדבריו, רק על ידי פתיחה ניתן לנקות טוב באמת?? האם זה נכון?

19/08/2011 | 11:42 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שולה שלום אינני נכנס לשיקול הפריודונט לגבי ביצוע הטיפול -הקצעות עם או ללא הרדמה. כחודשיים לאחר הקצעת שורשים מתבצעת בדיקה חוזרת ובהתאם לצורך מבוצעים ניתוחי חניכיים. ללא ספק בניתוח יש גישה פתוחה שמאפשרת ניקוי טוב יותר, אך אין להתחיל ישר בניתוח.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים