חניכיים נפוחות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

02/07/2011 | 17:35 | מאת: שמעון

שלום יש לי נפיחות בחניכיים הקדמיות התחתונות. הייתי אצל פריודונט, והוא אמר לי שאני צריך לצחצח את האזור המודלק חזק, בתנועה אופקית (מצד לצד) ושזה דווקא טוב שירד דם מהחניכיים המודלקות. כששאלתי אותו אם צחצוח כזה לא יפגע בחניכיים, הוא אמר ש"אנחנו דווקא רוצים לפגוע בהם כדי להוריד את הדלקת." האם באמת אפשר לפעול על פי ההוראות שלו? אני פשוט לא רוצה סתם לפגוע בחניכיים.

05/07/2011 | 06:31 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שמעון שלום לא נשמע סביר מה שכתבת. או שלא הבנת את הפריודונט או שהפריודונט פספס משהו בבדיקתו. אני מציע שתפנה אליו שוב שיבדוק אותך עם צילומים ושתקבל טיפול נכון אם צריך. במידה ואינך מקבל תשובה משביעת רצון פנה לחוות דעת שניה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים