דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

14/05/2011 | 22:29 | מאת: אורית

טיפול בדלקת חניכיים - מה הטיפול לדלקות בחניכיים? הייתי אצל הרופא שיניים והוא אמר להקפיד לנקות עם חוט דנטילי. אני עושה את זה, זה עוזר, אבל עדיין החניכיים אדומות מעט. והדלקת נעלמת לזמן מה וחוזרת שוב. מה צריך לעשות?

21/05/2011 | 14:09 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אורית שלום על מנת לדעת איזה טיפול את צריכה עלייך לעבור תחילה בדיקה ואבחון אצל פריודונט- מומחה למחלות חניכיים. הטיפול יכול להתחיל ולהסתיים רק בהסרת אבנית-ניקוי שיניים ולהמשיך לפי צורך גם לניתוחי חניכיים. שוב אני ממליץ שתתייעצי עם מומחה שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים