צמצום כיסים עם רזקציה עצם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/03/2011 | 08:10 | מאת: יהודית המודאגת

עברתי הקצאת שורשים והסרת אבנית אצל שיננית ופריודונט בהמשך נאמר לי שיש צורך לעשות ניתוח בחניכיים:צמצום כיסים עם רזקציה עצם.על מה מדובר? והאם אחרי הטיפול הנ"ל מבחינת אסטטיקה: יראה מקום התפרים ,כי זה בשינים העליונות הקדמיות.ומבחינת החלמה האם אפשר לחזור לשגרה למחרת?

26/03/2011 | 16:35 | מאת: ד"ר אלון סבאון

יהודית המודאגת שלום רזקציה הכוונה כריתה של עצם. מבצעים את הפעולה כאשר היא דרושה על מנת לקבל מתאר נכון של עצם. ניתוח לא ימנע ממך לחזור לעבודה למחרת.

27/03/2011 | 07:06 | מאת: יהודית המודאגת

ד"ר אלון סבאון תודה על תשובתך. רק לא ענית לי בקשר לאסטטיקה האם אחרי הניתוח הנ"ל :יראו התפרים בחניכיים הקדמיות? ישנה דלקת חניכיים מתונה באופן כללי אך קיימת תופעה אקוטית סביב השיניים :23,24-25 צריך צמצום כיסים עם רזקציה עצם באזורים: 23-27,18-17,47-45,35-37.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים