שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/02/2011 | 13:18 | מאת: אורטל

אני בת 27 ומזה בערך כמעט חודש פחות או יותר אני מרגישה רק בצד אחד של הפה ממש ממש בסוף הפה בבשר שקרוב ללוע תחושת אי נוחות כאילו הבשר שלי לא מחובר לפה בסוף הפה בנקודה איפה שפותחים את הפה בסוף בסוף. בהתחלה התחושה של בשר יוצא ממש היתה גרועה ולאחר ככה שבועיים עברה בחצייה אבל עדיין קיימת . ממה זה נובע מצחצוח שיניים חזק כי הייתי מנקה בין השיניים באיזור הזה בסוף הפה, או אולי זה נובע מעומס של פתיחת יתר הפה בזמן צחצוח שיניים או בעצם משן הבינה שיש לי שם?

04/02/2011 | 13:23 | מאת: אורטל

בשבועיים הראשונים של תחושת אי נוחות בבשר היו כאבים חזקים שלאחר שבועיים עברו אלא תחושת האי נוחות של אי חיבור הבשר בסוף הפה בחניכיים עדיין המשיכה ויש לי מין פס אדום שדומה לחתך או שריטה בסוף בסוף הפה שעד עכשיו לא נעלם.

05/02/2011 | 12:31 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אורטל שלום אינני יכול לענות מבלי לבדוק אותך,יחד עם זאת לא הייתי שולל את האפשרות של שיני בינה אם אלה לא נעקרו. אני מציע לך לעשות צילום פנורמי ואז לפנות להתייעצות אצל פריודונט-מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים