מחלת חניכיים אגרסיבית

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/01/2011 | 19:45 | מאת: ליה

שלום רב, אני בת 27 ולפני כחודש בושרתי ע"י מומחה לחנייכים אשר הופנתי אליו עקב כאבים עזים שיש לי מחלת חניכיים אגרסיבית ושעליי לעבור הקצעת שורשים בחלוקה של 6/6 . ולטענת הרופא לאחר ההקצעה עלי לעבור אבחון נוסף מה המשך הטיפול. בינתיים אני סובלת מכאבים והחניכיים באזור הקדמי התחתון של הפה נפוחות וממש ניתן לראות עליהן נקודות מודלקות. הרופא טען שאין מה לקחת על מנת להפחית הכאב. האם כדאי לקבל חוות דעת נוספת ? האם עדיף לעבור את ההקצעה דרך ביה"ח מחלקת פה ולסת? מה ניתן לעשות בינתיים להפחית את הכאב הנוראי?

22/01/2011 | 22:19 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ליה שלום צר לי לאכזב אותך אך הרופא צודק. את יכולה לבצע שטיפות עם תרודנט או קורסודיל ולקחת משככי כאבים אולי זה יעזור בינתיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים