ניתוחי חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

09/01/2011 | 14:32 | מאת: AL

אני סובל מזה זמן רב מנסיגת חניכיים, רגישות ודימום. ביצעתי טיפול "ניקוי עמוק" אצל שיננית, וכעט הרופא ממליץ על ניתוחי חניכיים. מה הסיכונים / סיכויים להצלחת טיפול כזה. האם ישנם טיפולים אחרים לפתרון הבעיה

15/01/2011 | 18:25 | מאת: ד"ר אלון סבאון

AL שלום ראשית אני מקווה שמטפל בך מומחה למחלות חניכיים ואם לא כן טוב תעשה אם תתייעץ עם רופא כזה על מנת לוודא את הצורך בניתוח. לעתים ניתוח חניכיים הוא הפתרון והטיפול ההמשכי להקצעות.אינני יודע אם זהו מצבך.

01/02/2011 | 12:38 | מאת: כנרת

אני אומנם לא רופאה אבל קרה לי דבר דומה- לבסוף לא הגעתי עד לניתוח אבל זה כנראה כי התחלתי טיפול מנע- קצת מאוחר מידי אבל אני יכולה להמליץ על מולטי ויטמין-מינרל VM-2000® Multi Vitamin של סולגאר שעוזר מאוד לדלקות חניכיים והוא תורם למנוע אחכ גם דלקות שחוזרות ונשנות. נסה כל טיפול אלטרנטיבי אפשרי לפני ניתוח חודרני. בהצלחה ובריאות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים