מחיר הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

01/12/2010 | 12:13 | מאת: שירלי

שלום, בזמן ניקוי אבנית המליצה לי שיננית לראות פריודונט עקב כיסים בחניכיים. הגעתי לשני פריודונטים שמציעים פרוצדורה דומה אבל בפער מחירים גדול. פריודונט א מציע לקיים 4 טיפולי הקצעת שיניים לפי רבעים בעלות של 2700 ש"ח. פריודונט ב מציע לקיים 2 טיפולי ניקוי שורשים עמוק (להבנתי זה הקצעת שורשים) במחיר של 600 ש"ח. בשני המקרים השיננית של הפריודונט תבצע את הטיפול. מדוע לדעתך יש פערים כאלה במחיר? האם זה מצביע שפריודונט א הוא יקרן או שפריודנט ב יבצע טיפול פחות איכותי? אודה על התייחסותך.

10/12/2010 | 18:27 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שירלי שלום אין לי כוונה לענות על שאלות מסוג זה. מה שחשוב הוא שהעבודה תתבצע טוב ואם השיננית מבצעת את העבודה ,רצוי פיקוח ובקורת של הפריודונט על עבודתה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים